Creatieve workshops op 10 en 24 maart

flyer workshops handletteren en bullet-journaling enkel


creatieve workshops

In maart organiseren wij twee leuke creatieve workshops!

10 maart 2018: Handletteren

Handletteren is het tekenen van letters. Het lijkt een beetje op kalligrafie, maar bij handletteren teken je de letters. Voor handletteren heb je geen speciale pen nodig, je kunt het overal mee doen. Bij handletteren worden allerlei verschillende soorten letters door elkaar gebruikt waardoor het een heel sprekend geheel wordt.

24 maart 2018: Bullet-Journaling

Bullet journaling is een manier om alles wat je opschrijft, kwijt te kunnen in een boekje: je Bullet-journal. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Je kunt het gebruiken als agenda, maar ook als dagboek…kortom: precies zoals jij het handig vindt! Een bullet-journal is een leeg boek met op elke pagina allemaal kleine puntjes (bullets) zodat je iets houvast hebt met schrijven en tekenen. In je bullet-journal kun je ook het handletteren toepassen.

De workshops zijn in onze winkel aan de Spittaalstraat 37 en beginnen om 20.00 uur. De kosten zijn 5 euro per avond. Je hoeft niets mee te brengen, wij zorgen voor al het materiaal. Er zijn voorbeelden dus je kunt lekker oefenen en aan de slag met handletteren of jouw eigen bullet-journal! Natuurlijk zorgen we ook voor drinken en wat lekkers…

Je kunt je opgeven via emailadres info@devonkzutphen.nl. Per avond is er plek voor 8 personen, dus wees er snel bij want vol = vol!