De Bach-Bijbel in De Vonk van 27 t/m 31 maart

bach bijbel

De Bach-Bijbel in De Vonk

Misschien hebt u er al van gehoord…na 20 jaar is het eindelijk zover…de Bachbijbel is er!

Wat had Johann Sebastian Bach allemaal op zijn boekenplank staan? Daar is een lijst van …maar de boeken zelf gingen allemaal verloren…Allemaal? Nee. Het boek dat voor Bach het belangrijkste was, zijn Bijbel, is bewaard gebleven.

Dat boek,  het meest bijzondere document uit Bachs leven, komt nu beschikbaar als unieke facsimile uitgave. Dat betekent dat er een heruitgave is gemaakt die er tot in details uitziet zoals het origineel. Compleet met eigenhandige aantekeningen van Bach zelf.

Bent u benieuwd naar deze Bijbel? Dan kunt u hem van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 maart bij ons in de winkel komen bekijken. Vanwege de enorme waarde van deze Bijbel zullen wij deze Bijbel niet standaard in onze winkel hebben, maar in deze week hebben wij een exemplaar beschikbaar gekregen ter inzage. En natuurlijk kunt u een exemplaar van de Bachbijbel bij ons bestellen! De Bijbel bestaat uit 3 boeken en wordt geleverd in een mooie houten kist. De prijs bedraagt momenteel € 4800,–. Vanaf 1 januari 2019 zal de prijs € 5.500,– zijn.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.bachbijbel.nl